Voor feest en vrijetijd
› Direct bestellen
Meer informatie? Bel 074-2501373
 
 

U bevindt hier:

 

Over ons

Braakhuis verhuur en catering Hengelo is al 15 jaar een bedrijf met passie, opgericht door Theo Braakhuis. Hij begon met kleine partijen in familie- en vriendenkring. Gezelligheid en veel plezier was het uitgangspunt van Braakhuis Senior. In de vroege jaren zag Theo Braakhuis het bedrijf meer als een hobby. Braakhuis verhuur was zijn plezierige bezigheid naast een vaste baan. Al snel groeide Braakhuis verhuur, zoals het destijds heette in een rap tempo. Theo Braakhuis was zijn pand ontgroeid en verhuisde naar een grotere locatie.

In 2009 werd in samenwerking met zoon Heike Braakhuis de fundering gelegd voor het Braakhuis verhuur en catering van nu. Er werden grote investeringen gedaan en het assortiment groeide met de dag. Langdurige samenwerkingen met horeca bedrijven werden aangegaan en er kwamen vele nieuwe zakelijke en particuliere relaties tot stand. Door de ontwikkelde culinaire kennis van zowel vader en zoon werd de catering tak van het bedrijf geopend. In samenwerking met verschillende koks levert onze cateringafdeling de kwaliteit waar Braakhuis voor staat. Het vernieuwde bedrijf kwam tot bloei en begon zich te vormen naar haar ware aard. Veel internationale oriƫntatie en verdieping in de keukens van diverse landen ligt hieraan ten grondslag.

Braakhuis verhuur en catering stond al jaren voor kwaliteit en professionaliteit. Sinds juni 2012 is de ware stap genomen en noemt Braakhuis verhuur en catering zich zonder twijfel een professional op het gebied van catering en verhuur.

Braakhuis verhuur en catering Hengelo

Al ruim 15 jaar uw partner in catering en verhuur

Meer weten over onze diensten?

Meer weten over de diensten van Braakhuis? Lees dan meer over:

  • Catering en verhuur in Twente, waar kunt u ons inhuren?
  • Partyservice, welke diensten leveren we op dit gebied?
  • Cateringservice, welke diensten leveren we op dit gebied?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Braakhuis Verhuur

Begoniastraat 147
7514ZA ENSCHEDE

info@braakhuisverhuur.nl
T. 06-38929247

Offerte aanvragen » Contact formulier » Route beschrijving