Voor feest en vrijetijd
› Direct bestellen
Meer informatie? Bel 074-2501373
 
 

U bevindt hier:

  • Catering aan huis en op locatie
 

Catering

Op zoek naar goede catering met overheerlijk eten? Braakhuis Catering en Verhuur is een professional op het gebied van catering en partyservice. Onze catering varieert van luxe buffetten tot aan hapjes voor een beperkt gezelschap.

Catering aan huis & op locatie

Catering op locatie en aan huis regelt u bij Braakhuis Catering en Verhuur. U kunt bij ons terecht voor catering voor alle mogelijke feesten en partijen, of het nu een groot feest op een exclusieve locatie, een zakelijk jubileum of een kleine besloten bijeenkomst bij u thuis betreft.

Waarom Braakhuis catering?

Waarom zou u voor de catering van Braakhuis kiezen? Braakhuis Catering Hengelo is een cateraar met passie. Begonnen in de keuken van huize Braakhuis is onze cateringafdeling uitgegroeid tot een volledige uitgeruste keuken voor alle mogelijke partijen. Voor onze cateringafdeling is niets onmogelijk en geen partij te groot.

Onze kracht is dat ieder gerecht met dezelfde hoeveelheid liefde en aandacht wordt bereid. Dagelijks staan onze koks klaar om de lekkerste hapjes, gerechten en buffetten voor u te bereiden.

Tarieven en mogelijkheden catering

Of het nu gaat om zakelijke of particuliere catering bij Braakhuis Catering Hengelo bent u aan het juiste adres. Hieronder vindt u een kleine greep uit de mogelijkheden die onze cateringservice te bieden heeft.

Bij lekker eten hoort natuurlijk lekker drinken, afgestemd op uw wensen stellen wij een gepast drankenpakket samen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Braakhuis Verhuur

Begoniastraat 147
7514ZA ENSCHEDE

info@braakhuisverhuur.nl
T. 06-38929247

Offerte aanvragen » Contact formulier » Route beschrijving